Romantični osvežilec zraka

Bliža se 14. februar, dan zaljubljenih. Valentinovo je praznik, ki se čedalje bolj uveljavlja tudi v Sloveniji. Po mojem mnenju je to zelo uspešna trgovska poteza, saj tako fantje kot dekleta svoji boljši polovici kupujejo razna darilca, od čokoladic pa vse do nakita.
Valentinov dan pa si lahko polepšate brez dragih daril, in sicer z doma narejenim osvežilcem zraka, izdelujeta ga lahko oba in se pri tem zabavata.

Za romantični osvežilec zraka potrebujete:

- svojo boljšo polovico 😊
- vodne kristalne kroglice
- skodelico z vodo
- prazen steklen kozarček
- eterična olja
- washi trak
- lak za nohte
- bleščice



Najprej stresite vodne kristalne kroglice v skodelico z vodo in jih pustite namakati dve uri. Ta čas okrasite stekleni lonček. Jaz sem uporabila kar prazno embalažo od otroških kašic, jo dobro umila in odstranila etiketo. Kozarček sem polepšala z washi trakovi, pokrovček pa prebarvala z lakom za nohte, na koncu pa potresla še z bleščicami.


Ko se pokrovček posuši, previdno s kladivom in žebljem naredite luknjice.
Vodne kroglice po dveh urah odcedite in stresite v pripravljen kozarček. S partnerjem izberite eterično olje, ki ustreza obema.
Jaz sem pripravila romantično mešanico mešanico eteričnega olja sivke, pomaranče in geranije.
V kozarček sem dodala 15 kapljic eteričnega olja pomaranče, 10 kapljic eteričnega olja sivke in 5 kapljic eteričnega olja geranije.

Na kozarček pritrdite še pokrovček in romantični osvežilec zraka je narejen.

Količina, ki sem jo pripravila je namenjena odišavljanju večjega prostora. Za manjši prostor uporabite vsega skupaj samo 10 kapljic.

 Uležite se na kavč, zavrtite svoj najljubši film in uživajte!





Komentarji

Priljubljene objave